Alexandra Skoglund gäst 10 september i Radio Medvetna val

Medvetna val i kärlek – måndagen den 10:e september kl 20

Alexandra Skoglund är gäst i detta femte av totalt tio radioprogram (med tillhörande podd) där vi undersöker vad som sker när vi tillkännager och värderar den inre kraften och gör medvetna val på alla plan. Vi har tidigare fått lära oss om medvetna val i vår världsbild, i språket, i politik och i innovationer.  Vi sänder live måndagar kl 20 på www.medvetnaval.nu/radio och på facebook www.facebook.com/medvetnaval

Temat för detta avsnitt är Medvetna val i kärlek. Kärlek är en fråga om empati och omsorg, att vilja bry oss om någon annan. Kan vi välja kärlek? Och vad krävs då för att välja kärlek? Hur stort är begreppet kärlek och vad kan vi använda kärlek till? Kan vi skapa kärleksfulla organisationer, och vad innebär det? Kan vi bry oss om någon annan utan att bry oss om oss själva? Hur kan man älska sig själv? Och hur viktigt är det? Är villkorslös kärlek gränslös? Och vad skulle medvetna val i kärlek innebära?

Alexandra Skoglund är den nya generationens ledarutvecklare och ledarcoach med ett förhållningssätt  baserat på begrepp såsom människovärde och aktiv påverkan snarare än humankapital och situationsanpassning. Hon arbetar med  ett inifrån-ut-perspektiv för att skapa skifte och drivkraft för framtidsutveckling. Alexandra menar att vi är författare till vår egen berättelse och att det är våra val som skapar den berättelsen. Alexandra brinner för ungas påverkan i samhälle och organisationer bland annat genom sitt engagemang i organisationerna såsom World Values Initiative och UngDrive. Hon driver det egna bolaget I am Coaching och älskar att inspirera kring kommunikation och samverkan där samskapande och empati är vägledande. Och hon tvekar inte att kasta sig i havet en solig dag i januari för att manifestera sin kärlek till livet.

Du kan också lyssna i efterhand där poddar finns.

 

 

Kommentar

Det finns inga kommentarer till detta inlägg. Bli gärna den första.

Lämna dina synpunkter