Att göra medvetna val

Är medvetna val något för mig?

Så här tänker vi:
Medvetna val är till för dig som precis blivit medveten om ditt eget medvetande, men som inte vet vad du ska göra med det och som här får lite olika tankar, på olika områden, som du kan använda som tankespjärn och hävstång för att ta ännu ett kliv.

Du är en människa som har börjat fundera över om det verkligen inte blir bättre än så här, i världen och det egna livet. Du kanske står vid någon sorts vägskäl – det är ju då som man öppnar upp för nya möjligheter. Och möjligheter finns överallt. Vi tänker att det är dags att gå från ett tänk där man på sin höjd kan bli ”bäst i världen” till ett tänk där alla kan vara ”bäst för världen”.

Låter det intressant? Just nu är det sommarpris på Medvetna val -> Beställ

Så vad gör du på dagarna?
Det kanske arbetar…
• med människor – medvetna val hjälper dig som förebild för din omgivning.
• inom den offentliga sektorn – där kan medvetna val göra stor skillnad. Det kan vara på Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan; skolan; studentorganisationer, högskolor och universitet.
• som ledare (oavsett bransch) – medvetna val tydliggör skillnaden mellan att vara ledare och chef.
• inom vården eller psykiatrin – här kan medvetna val göra stor skillnad eftersom systemet inte värderar och hanterar den inneboende kraften i människan.
• inom skolan eller förskolan som pedagog eller skolchef – påverkan av medvetna val märks direkt hos eleverna.
• som småföretagare – medvetna val är ett effektivt sätt att utveckla din verksamhet, även för ett lite större företag som behöver få veta att det går att utveckla en verksamhet med hjärtat och som börjar ana vilka fördelar detta för med sig – i form av hälsa, större motivation hos medarbetarna etc.
• som samhälls entreprenör – medvetna val ger dig möjligheten att vara helt kongruent i allt du gör.

Men det är inte bara i arbetslivet vi behöver göra medvetna val. Medvetna val är för dig som…
• fått en insikt i livet (fått barn, råkat ut för en olycka, förlorat en nära i cancer etc..).
• vill göra skillnad.
• brinner för en bättre värld.
• behöver inspiration och nya tankar.

Boka idag och få gratis frakt -> Beställ

Är du intresserad av något av följande så är Medvetna val boken för dig:
självutveckling, samhällsutveckling, hälsa och välbefinnande, meditation, yoga, god kosthållning, lärande, organisationsutveckling, ledarskap, mindfulness, teal, medarbetarskap, hälsosamma arbetsplatser, personlig utveckling, inspiration, personligt ledarskap, självledarskap, kreativitet.

Boken är tänkt för individer och därför också för grupper, organisationer och i förlängningen samhället. Men du som individ är grunden. Alltid grunden. Boken används med fördel både privat och professionellt. Du kommer inse att det inte går att särskilja. Ökad medvetenhet ger efterdyningar överallt, oavsett om du kommer i kontakt med boken genom arbetet, eller genom privatlivet.

Medvetna val finns även som ljudbok – du kan antingen hitta den där ljudböcker finns, eller köpa den direkt här på sidan.

Boka ditt exemplar redan idag -> Beställ
Köper du två eller fler får du minst 20% rabatt

Dessutom sänder vi Radio Medvetna val live på www.medvetnaval.nu/radio varje måndag kl 20 med nystart i augusti – varje vecka har vi nya ämnen och gäster som alla ansluter till Medvetna val. Du kan även lyssna på de tidigare avsnitten i efterhand och vi har även gjort en Almedals-special – du hittar Radio Medvetna val där poddar finns samt på www.medvetnaval.nu/radio!

Kommentar

Det finns inga kommentarer till detta inlägg. Bli gärna den första.

Lämna dina synpunkter