Bäst för världen med DoubleCheck och Dialogmakarna

Den offentliga affären är ofantlig. Vårt gemensamma samhälle bygger på att vi får så mycket värde som möjligt för våra investeringar. Det system vi byggt fortsätter att välja det värde vi identifierar.  Men vad händer när värdet omdefinieras?

Vilka möjligheter för den offentliga affären skapar ett system som är bäst för världen? Hur kan vi arbeta för att ta oss i den riktningen?

I dialog träffar vi Peter Ljungbro, DoubleCheck och Jenny Engström, Dialogmakarna för att samtala om skiftet från bäst i världen till bäst för världen.

Både för att kunna utveckla det existerande systemet och för att kunna välja ett annat system krävs tillit mellan aktörerna. Tillit byggs när vi förstår varandra och när vi har kapaciteten att kunna se att vi arbetar för ett gemensamt syfte. Hur får vi aktörerna att samverka och skapa framtiden tillsammans?

DoubleCheck arbetar för en offentlig marknad där fler företag  vill och kan bidra,  Peter Ljungbro är affärsstrateg och hjälper företag med att utveckla sin offentlig affär.

Dialogmakarna arbetar för att vidga innovationsutrymmet i den offentliga affären genom dialog mellan myndigheter, företag, organisationer, akademin och medborgare. Jenny Engström får dialogen att flyta och ser till att alla aktörers röster hörs, oavsett storlek.

 

Vad: Bäst för världen tillsammans med Double Check och Dialogmakarna
– en dialog om medvetna val med Peter Ljungbro och Jenny Engström
När: Måndag 1/7 kl 15.00
Hur: Livesamtal i Almedalen, intill Fenomenalen i Visby hamn samt webbradio på www.medvetnaval.nu/radio och fb-live på facebook.com/medvetnaval

 

Kommentar

Det finns inga kommentarer till detta inlägg. Bli gärna den första.

Lämna dina synpunkter