Bäst för världen tillsammans med Aktiv Fredsamhet

Som ett globalt samhälle står vi inför utmaningar som kräver stora förändringar och begreppet hållbart företagande är här för att stanna. Våra grundläggande värderingar speglas i våra val. Vad blir möjligt när vi baserar våra val på ett annat grundläggande antagande? Hur vi ser på världen, människan och utveckling påverkar i högsta grad vårt sätt att driva företag. Hur kan vi finna sätt att samverka för ett hållbart företagande?

I dialog träffar vi Sandhya Randberg från Oria och Aktiv Fredsamhet för att samtala om skiftet från bäst i världen till bäst för världen.

Oria är ett svenskt varumärke som erbjuder produkter som är producerade under rättvisa arbetsvillkor. De arbetar för att alla i produktionskedjan får vinning av företagandet.  Hur kan vi verka för en bättre värld som konsumenter, producenter och leverantörer? Vad är effekten av dagens konsumtionssamhälle och vad kan vi göra tillsammans för att påverka framtiden till ett hållbart företagande på alla nivåer?

Vad: Bäst för världen tillsammans med Aktiv Fredsamhet – en dialog om medvetna val med Sandhya Randberg
När: Torsdag 4/7 kl 10.30
Hur: Livesamtal i Almedalen, intill Fenomenalen i Visby hamn samt webbradio på www.medvetnaval.nu/radio och fb-live på facebook.com/medvetnaval

Kommentar

Det finns inga kommentarer till detta inlägg. Bli gärna den första.

Lämna dina synpunkter