Bäst för världen tillsammans med Future Navigators

Vi behöver känna, se och uppleva för att kunna förstå de större sammanhangen. Att förenkla är ett sätt att göra det stora begripligt. Vi har lärt oss att reducera komplexa system för att de ska bli enkla. Men när ett system reduceras tappas samtidigt dess kraft. Ett alternativ är att istället ha enkla principer för att navigera i det komplexa systemet. Vilka principer behöver vi i det nya paradigmet och vilka behöver vi i övergången?

Varje person kommer påverka systemet mer och mer. Att relatera till någon annan kräver samtidigt att du kan relatera till dig själv. Vad krävs av varje person? Kan man som person navigera i den yttre världen utan egen inre kompass? Hur kan en sådan inre kompass i så fall medvetandegöras?

Att inspireras och att utbyta idéer blir viktigt i skiftet eftersom ingen gjort det tidigare – vi är alla resenärer på samma resa. Vilka sammanhang ger kraft? Hur kan vi skapa de sammanhangen?

I dialog träffar vi Michael Sillion och Bert-Ola Bergstrand från Future Naivigators samt Rehan Allahwala för att samtala om skiftet från bäst i världen till bäst för världen.

Future Navigators åker världen runt dels för att lära och dela med sig och dels för att koppla samman de förändringsvilliga

Vad: Bäst för världen tillsammans med Future Navigators
– en dialog om medvetna val med Michael Sillion, Bert-Ola Bergstrand och Rehan Allahwala
När: Tisdag 2/7 kl 11.00
Hur: Livesamtal i Almedalen, intill Fenomenalen i Visby hamn samt webbradio på www.medvetnaval.nu/radio och fb-live på facebook.com/medvetnaval

 

Kommentar

Det finns inga kommentarer till detta inlägg. Bli gärna den första.

Lämna dina synpunkter