Bäst för världen tillsammans med Hillesgården

Bäst för världen tillsammans med Hillesgården
– en dialog om medvetna val med Fredrik Lidman

Hur ser ett samhälle och dess liv ut när vi väljer att värdera helheter? Och hur ska vi göra för att välja det? Hur kan vi ta med hela oss själva i det vi gör? Vilka strukturer har vi redan idag där det kan ske och hur kan vi bygga nya? 

Om vi använder metaforen larven som förpuppas och blir till en fjäril: Hur kan larven förhålla sig till fjärilen när den inte har samma logik och världsbild – och vice versa.

I dialog träffar vi Fredrik Lidman från Hillesgården och Hillesgårdssfären för att samtala om skiftet från bäst i världen och bäst för världen.

Hillesgården har funnits sedan 1996 och är en plats i centrala Skåne med fokus på välbefinnande och livsglädje och med visionen att en ljus framtid är möjlig. Hillesgården ägs av Stiftelsen Hillesgården, som drivs helt utan privata ägarintressen och som är politiskt och religiöst obunden.

På Hillesgården kan man stärka sin hälsa och få avkoppling, inspiration, reflektion och självinsikt. Till Hillesgården kommer också de som vill vara en del av en gemenskap – genom att hjälpa till i till exempel örtträdgård och eko-odling.

Fredrik Lidman är stiftelsens ordförande och arbetar också med den nya tidens ledarskap, dels som mångårig förändrings- och ledarskapskonsult inom näringslivet och utbildare i Banbrytande ledarskap och dels som initiativtagare till ungdomsprogrammet Athena som handlar om helhetsutveckling för unga.

Vad: Bäst för världen tillsammans med Hillesgården – en dialog om medvetna val med Fredrik Lidman
När: Mån 1/3 kl 19
Hur: Live på www.facebook.com/medvetnaval samt i efterhand där poddar finns.

Kommentar

Det finns inga kommentarer till detta inlägg. Bli gärna den första.

Lämna dina synpunkter