Bäst för världen tillsammans med Smart Little Village

Vad blir möjligt när vi tar den lilla kommunens perspektiv och utforskar dess roll och kraft för positiv samhällsutveckling? Hur tar vi tillvara på kraften i den lilla kommunen att agera tillsammans i ett större kontext? Hur skapar vi möjligheter för ett gott liv i alla miljöer, städer som byar? Hur säkerställer vi att de globala målen blir en angelägenhet för alla kommuner och samhällen?

I dialog träffar vi Peter Eyermann och Henrik Lundblad, för att samtala om skiftet från bäst i världen och bäst för världen.

Smart Little Village är ett nytt forum, en mötesplats för den lilla kommunen. Här samlas aktörer från alla sektorer för att inspirera och inspireras av kunskap, lärexempel, forskning och personliga berättelser. Den är tilltalande och nytänkande, somliga skulle säga nödvändig!

 

Peter Eyermann är samhällsentreprenör, grundare av Smart Little Village och har arbetat med utvecklingsfrågor i många år. Henrik Lundblad är likaså en möjliggörare och entreprenör och har varit drivande i utvecklingen av mötesplatsen.

Vad: Bäst för världen tillsammans med Oria – en dialog om medvetna val med Sandhya Randberg
När: Torsdag 4/7 kl 13.30
Hur: Livesamtal i Almedalen, intill Fenomenalen i Visby hamn samt webbradio på www.medvetnaval.nu/radio och fb-live på facebook.com/medvetnaval

Kommentar

Det finns inga kommentarer till detta inlägg. Bli gärna den första.

Lämna dina synpunkter