Dennis Westerberg gäst 24 september i Radio Medvetna val

Medvetna val i tankar – måndagen den 24:e september kl 20

Dennis Westerberg är gäst i detta sjunde av totalt tio radioprogram (med tillhörande podd) där vi undersöker vad som sker när vi tillkännager och värderar den inre kraften och gör medvetna val på alla plan. Vi har tidigare fått lära oss om medvetna val i vår världsbild, i språket, i politik och i innovationer.  Vi sänder live måndagar kl 20 på www.medvetnaval.nu/radio och på facebook www.facebook.com/medvetnaval

Temat för detta avsnitt är Medvetna val i tankar. Kan man välja sina tankar och vad kommer först – tanken eller känslan? Eller sker det samtidigt?

Negativa tankar bryter sakta ned oss både psykiskt och fysiskt. Positiva tankar helar både oss och andra. Tar dina tankar dig framåt eller begränsar de dig?

Vad är en tanke?

Vi gästas i detta sjunde program i vår radioserie av Dennis Westerberg, för många känd som föreläsare och coach inom mental träning.

Dennis resonerar utifrån ”vad är en tanke?” och hur vi förhåller oss till våra tankar. I sin senaste bok ”Bara en tanke. – Din guide till villkorslöst välmående” kopplar han tankar till hälsa. Hur vi mår är intimt kopplat till hur vi tänker och vad vi tänker – och framförallt hur vi tänker kring tankar.

Läs mer om Dennis på https://denniswesterberg.com/

Kommentar

Det finns inga kommentarer till detta inlägg. Bli gärna den första.

Lämna dina synpunkter