Ett samtal om medvetna val med Nik-Dee Dahlström från Initiatives of Change

Onsdag 4/7 kl 14 – Ett samtal om medvetna val med Nik-Dee Dahlström från Initiatives of Change

Vi träffar i detta samtal om medvetna val Nik-Dee Dahlström som är engagerad i föreningen Initiatives of Change. Initiatives of Change (IofC) är en världsomspännande rörelse av människor som engagerar sig för förändringar i samhället med förankring i individer som är villiga att själva förändra sina motiv och beteenden – och göra medvetna val!

Initiatives of Change menar att vi behöver en ny vision: att investera mer hållbart i freden, i oss människor och i våra relationer med andra människor både nära och långt borta. Det handlar om att bygga en rättvis, fredlig och hållbar värld, där var och en i trohet mot sitt samvete kan ge sitt unika bidrag.

Initiatives of Change är i Almedalen för att föra det goda samtalet och arrangerar varje dag dialogforum och samtal på Samtalsgården (S:t Hansskolan) i Visby.

Vi kommer prata med Nik om självmedvetenhet, självledarskap och hälsa utifrån en rad olika aspekter. Nik har för egen del en bakgrund, som skådespelare, författare och storyteller. Han brinner för att skapa en digital inre kompass som kan hjälpa oss göra mer medvetna val.

Idag sänder vi Ett samtal om medvetna val från Fenomenalen i Visby. Det går att lyssna live dels på plats och dels via www.medvetnaval.nu/radio – välkomna!

Var: Fenomenalen i Visby hamn
När: Ons 4/7 k l14
Hur: Webbsänd liveradio via www.medvetnaval.nu/radio

Kommentar

Det finns inga kommentarer till detta inlägg. Bli gärna den första.

Lämna dina synpunkter