Jack Johansen gäst 17 september i Radio Medvetna val

Medvetna val och undermedvetna vanor – måndagen den 17:e september kl.20

Jack Johansen är gäst i detta sjätte av totalt tio radioprogram (med tillhörande podd) där vi undersöker vad som sker när vi tillkännager och värderar den inre kraften och gör medvetna val på alla plan. Vi har tidigare fått lära oss om medvetna val i vår världsbild, i språket, i politik, i innovationer och i kärlek.  Vi sänder live måndagar kl 20 på www.medvetnaval.nu/radio/ och på facebook www.facebook.com/medvetnaval

Temat för detta avsnitt är Medvetna val och under medvetna vanor. Det medvetna sinnet är rationellt och analytiskt. Hur medvetna är vi om våra val och vanor? Och hur medvetet tar vi beslut och skapar vanor?

I det undermedvetna sinnet bor våra känslor och invanda mönster. Det undermedvetna bryr sig inte på vilket sätt det får en bild; av en yttre omständighet eller en inre bild. Hur kan vi välja för oss livsbejakande och gynnsamma bilder och berättelser av den värld vi vill skapa?

Jack Johansen har under många år ägnat sig åt att studera vårt undermedvetna och att undersöka vad som är möjligt. Han har utvecklat avancerade tekniker baserade på aktiv påverkan för att via det hypnotiska tillståndet nå önskvärda förändringar och fördelaktiga förhållningssätt.
Jack har själv utbildat sig i de tre stora systemen inom västerländsk hypnos (NGH, Omni Hypnosis och IACT) och också fördjupat sig i österländska tekniker. Han grundade 2008 Skandinaviska akademin för Hypnos och Hypnoterapi (SAHH) och har arbetat fram den hypnos och hypnoterapiform som kallas dynamisk hypnoterapi.

Läs mer om Jack på www.jackjohansen.com

och om dynamisk hypnoterapi och hypnosutbildningar på www.hypnos-hypnoterapi.se

Kommentar

Det finns inga kommentarer till detta inlägg. Bli gärna den första.

Lämna dina synpunkter