Pontus Rystedt gäst 3 september i Radio Medvetna val

Höstpremiär för Radio Medvetna val – måndagen den 3:e september kl 20

Detta är det fjärde av totalt tio radioprogram (med tillhörande podd) där vi undersöker vad som sker när vi tillkännager och värderar den inre kraften och gör medvetna val på alla plan. I våras sändes de tre första programmen och vi fick lära oss om medvetna val i vår världsbild, i språket och i politik.  Vi sänder live måndagar med start 3/9 kl 20 på www.medvetnaval.nu/radio och på facebook www.facebook.com/medvetnaval

Medvetna val i innovationer

Pontus Rystedt som är innovationsledare och strategiexpert kommer för att samtala om vad innovation innebär och vad som då krävs av oss för att innovera? Hur kan vi se och göra något annat imorgon än vi gjort idag? Kan val övervinna våra vanor och hur kraftfullt är vårt paradigm? Finns det någon riktning på utveckling och innovation och behövs det? Vilka innovationer behöver vi – som individer, som organisationer, som samhällen och som värld?

Pontus Rystedt har lång erfarenhet inom strategiutveckling och innovation som började med studier vid tekniska högskolan i Linköping följt av en internationell utbildning till MBA i Barcelona. Han arbetar idag med att hjälpa både små och stora företag att ta fram och introducera nya varor, tjänster och affärsmodeller. Han verkar bland annat via Ideon Open, via egna bolaget Hi3AB, som innovationskonsult på Emprogage och är aktiv i en tankesmedja kopplad till FiDE.

Pontus har ett stort intresse för hur vi ser på innovation utifrån begrepp såsom komplexitet, organisatorisk kreativitet och medvetna val.

Du hittar programmet i efterhand där poddar finns.

Kommentar

Det finns inga kommentarer till detta inlägg. Bli gärna den första.

Lämna dina synpunkter